Vleugel vliegen of vleugellam?

Ja heerlijk vliegen geeft een super bevrijdend gevoel… Op je bek gaan des te harder als je jezelf vleugellam verklaart toch..?

Ik heb zo vaak gedroomd dat ik kon vliegen. Dit gaf echt een fantastisch gevoel om dan maar niet te spreken over de vrijheid! Heb jij weleens gedroomd over dat je kon vliegen?

Voelde je ook zo’n gevoel van vrijheid?

Ik vloog écht naar ongekende hoogtes in de vlindervallei. Alle andere vlinders kende mij omdat ik overal te vinden was…en werd daardoor één van de bekenden onder mijn soortgenoten.

Heb je ook weleens het gevoel dat je wilt doorbreken? Meer naamsbekendheid wilt krijgen?

Laat je zelf zien net zoals die vlinder in de vallei… Je zult merken dat je toekomstige klanten je steeds meer zullen waarderen en in hun vizier hebben…en in je geloven en dit is écht hoe het werkt…

Dus ladies en enkele gent…SHOW what you got!!

Om weer even terug te komen op mijn vlinderavontuur heb je vlinders die hoog en laag vliegen. Eén van de redenen is dat de één wel opvalt en zichzelf durft te laten zien en de ander blijft liever dicht bij de grond…niet teveel opvallen is lekker veilig toch..?

Maar…word je daar nu zo gelukkig van? Knaagt het dan niet bij je van binnen? Je wilt vooruit maar je weet niet hoe?

Ik heb een aantal huidspecialistes gesproken en wisten niet hoe ze met hun huidpraktijk uit hun uitzichtloze situatie moesten breken en belanden in een neerwaartse spiraal…

Ze werden verlamd en klem gezet door hun eigen gedachtes… Ik kan niet doorbreken met mijn huidpraktijk…succes is niet voor mij weggelegd…ik ben minder goed dan mijn vakgenoten…

De hoogvliegende vlinders in de vallei stralen van geluk en gaan met de juiste power met de wind mee vooruit! Vol zelfvertrouwen vliegen ze naar ongekende hoogtes en gaan ervoor!

Hoe zou het voor je voelen als je geen belemmeringen zou voelen? Met véél plezier en ontspanning aan je succesvolle huidpraktijk zou werken? Door je succesvolle aanpak de verbinding met je klanten nóg meer centraal staat?

Zorg dat je je beste versie nastreeft voor jezelf! Geniet en leef vooral op de weg naar je successen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord